درباره مدیریت آموزش
مدیریت آموزش پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران، از سال 1385 با انگیزه ارائه خدمات آموزشی به دانشجویان، اعضای هیئت علمی، مدیران و كارشناسان كتابخانه‌ها و مراكز اطلاع‌رسانی و فنّاوری اطلاعات، انجمن‌های علمی و سازمان‌های مرتبط و با كسب مجوز از مراجع زیربط، فعالیت خود را در حوزه‌های مختلف علمی به خصوص علوم اطلاعات، كتابداری و اطلاع‌رسانی و فناوری اطلاعات آغاز كرد. با توجّه به اساسنامه این پژوهشگاه یكی از وظایف مرتبط با توسعه منابع انسانی، پاسخ‌گویی به بخشی از نیاز‌های پژوهشی و آموزشی كشور در حوزه علوم اطلاعات و فنّاوری اطلاعات است. لذا با بهره‌مندی از اساتید مجرب حوزه‌‌های مربوطه، به طراحی دوره‌های جدید بر مبنای نیازهای آموزشی كه از طرف سازمانها و دانشپذیران گرامی مورد تقاضا قرارگرفته است اقدام شد. اكنون مفتخریم جزو پژوهشگاه‌هایی هستیم كه با برگزاری بیشترین دوره‌‌های آموزشی تخصّصی در محل پژوهشگاه و در محل سازمانهای درخواست كننده، به لطف خداوند در جایگاه قابل قبولی قرار گرفتیم كه آن را مدیون مشاركت و اعتماد جامعه علمی كشور و دانشپذیران می‌دانیم.